Belföld

Boldog István bízik abban, hogy még ebben a ciklusban bekerülhet a homofób pedofiltörvénybe a kémiai kasztrálás

MTI/Balogh Zoltán
MTI/Balogh Zoltán

Első lépésnek jónak tartom, de én továbblépnék, van is rá bátorításom, hogy van lehetőség arra, hogy továbblépjünk

– erről beszélt a Telex cikke szerint Boldog István fideszes országgyűlési képviselő a mezőtúri városi tévének adott interjújában. Boldog konkrétumokat is említett: szerinte egyelőre még sem a jogrendszer, sem az egészségügyi rendszer nincs felkészülve, hogy máról holnapra bevezessék a kémiai kasztrálás rendszerét, de dolgoznak ezen. „Bizakodó vagyok abban, hogy még ebben a ciklusban ezt a módosítást be tudjuk vinni a pedofiltörvényhez” – mondta Boldog, aki szerint nincs szükség arra, hogy a 18 évnél fiatalabbakat a szülőkön kívül bárki, „mindenféle média vagy egyéb propagandával próbálja valamilyen irányba elvezetni”.

Az LBTQ-lobbi mindent elkövet, hogy próbálják devianciára tanítani a gyerekeinket

– ismertette álláspontját Boldog, akinek a héten az ügyészség hat év letöltendő börtönbüntetést ajánlott. Boldog a felkínált hat évet nem fogadta el, ártatlannak mondta magát.

Boldogot és munkatársát, Fehér Petra egykori fideszes megyei közgyűlési képviselőt hivatali vesztegetés elfogadásával vádolják. A vád szerint elintézték, hogy két ismerős vállalkozó cége végezhesse Cserkeszőlőn a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) beruházásait. Cserébe kenőpénzt is kértek. Minderre a vád szerint bűnszervezetet építettek fel. Boldogról szóló portrénkat a felemelkedésről és bukásról itt olvashatja:

Kapcsolódó
A szegény bakter, akinek Orbán lett az istene – Boldog István tündöklése és útja a vádlottak padjáig
A kétpói vasutasból egy egész térség ura lett. Kicsoda Boldog István? Hogyan jutott előre a Fideszben, és miért fordultak el tőle a falujában, amit húsz évig vezetett? Portré.

Boldog a Telex összefoglalója szerint a büntetőügyével kapcsolatban megismételte, hogy ártatlannak tartja magát, bízik a független magyar bíróságban és be fogja bizonyítani ártatlanságát. Úgy látja, ellene politikai kampány, támadás zajlik. Szerinte ennek a támadásnak az a kiindulópontja, hogy ő bizonyos témákban túlságosan radikális volt, túlságosan kiállt a normalitás, a normális keresztény-konzervatív értékek mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik