Belföld

Érdemes elkerülniük az autósoknak a Puskás Aréna környékét vasárnap este

Mohos Márton/24.hu
Mohos Márton/24.hu

Járatsűrítéssel készül a ma esti Hollandia-Csehország Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzésre a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A társaság egyúttal arra kéri a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel, illetve gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti szurkolói zónát.

A Puskás Aréna környezetében az esti nyolcaddöntő miatt útlezárásokra kell számítani, amelyek hatással lehetnek a Pest keleti részén, különösen a Zuglón vagy a Hungária körúton áthaladók közlekedésére. Jelentős torlódásra számíthatnak azok is, akik délután vagy este gépjárművel térnek vissza Budapestre, ezért aki tudja, jó előre tervezze meg az utazását, és induljon el időben, valamint fokozottan figyelje a tájékoztatókat – kéri a BKK.

A BKK közölte, a vasárnapi mérkőzés ideje alatt a stadionnál és környékén változatlanul nincs parkolási lehetőség, a környezetében pedig előreláthatóan 14 órától körülbelül 22 óráig közúti korlátozásokra kell számítani. A BKK a kötöttpályás közlekedési eszközök – azaz a metró és a villamos – igénybevételét javasolja, valamint azt, hogy aki csak teheti, ne közelítse meg meccsnapon gépjárművel a környéket.

forrás: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik