Belföld

Pazar luxusban éltek a szolnoki emberkereskedők – fotók, videó

police.hu
police.hu
Sz. Attila és élettársa, L. Ramóna prostituáltként dolgoztatott lányokat Németországban és Svájcban.

A szolnoki párnak emberkereskedelem és pénzmosás miatt kell felelnie. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu oldalon azt írta, hogy Sz. Attila és L. Ramóna éveken át kényszerített nőket külföldön prostitúcióra. Bántalmazták őket, a  keresetüket elvették. Június 17-én Szolnokon fogták el őket.

A lakásban a rendőrök a bizonyítékok mellett, egymillió forintot,  nagyértékű autókat foglaltak le. Intézkedtek a szolnoki ingatlan zár alá vételéről. A rendőrség erről fotókat is közzétett.

Sz. Attila szinte mindig álnéven ismerkedett meg áldozataival, akikkel érzelmi kapcsolatot létesített, később – arra hivatkozva, hogy vállalkozása anyagi gondokkal küzd – a nőket erőszakkal, megtévesztéssel prostitúcióra kényszerítette. A sértetteknek Németországba vagy Svájcba kellett utazniuk, ahol egy magyar nő fogadta őket. Ő szintén kényszer hatására tanította be őket. A sértettek keresetét elvették.

Az átutalt pénzt Sz. Attila élettársa, L. Ramóna vette fel. A páros az évek alatt mintegy 21 millió forintot zsákmányolt a szexüzletből. Sz. Attilát és L. Ramónát előállították. Emberkereskedelem, illetve pénzmosás miatt gyanúsítottként kihallgatták őket, kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik