Belföld

Megverte a volt feleségét egy férfi a kaposvári kórház előtt

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Garázdaság és más bűncselekmény miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Járási Ügyészség azzal az 50 éves férfival szemben, aki a volt házastársát szidalmazta, majd megütötte és megrúgta Kaposvár belvárosában.

A férfi ismerte a volt neje munkarendjét, és az egyik februári kora reggel elment elé, amikor a nő végzett az éjjeli műszakjával. A férfi az intézmény bejárata előtt szóváltásba került a szállására tartó asszonnyal, amely során kifogásolta a nő életvitelét és azt, ahogy közös gyermekükről gondoskodik. Az indulatos férfi trágár szavakkal illette a nőt, majd arcon ütötte és combon rúgta.

ugyeszseg.hu

Az elkövető ezt követően látszólag felhagyott erőszakos magatartásával és kocsijába ülve elhajtott a helyszínről, azonban kis idő múlva ismét megjelent a gyalogosan közlekedő nő közelében. A férfi ekkor tovább szidalmazta volt házastársát és nagy erővel térden rúgta, amely miatt a nő a járdára esett.

A vádlott bántalmazása következtében az asszony nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség pénzbüntetést kért a férfire..

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik