Belföld

Videón, ahogy küzd a kirablójával egy idős férfi a Corvinnál lévő villamosmegállóban

police.hu
police.hu

Elfogták a rendőrök azt a 33 éves nőt, aki csütörtök délután kirabolt egy idős férfit Budapesten, a Corvin-negyedben lévő villamosmegállóban. A nő úgy fellökte az áldozatát, hogy az súlyosan megsérült.

A BRFK tájékoztatása szerint D. Katalin egy bankfiókban elegyedett szóba az idős férfival, aki felajánlotta neki, hogy megveszi tőle régi, forgalomból kivont bankjegyeit. A Corvinnál lévő villamosmegállóban D. Katalin megkapta az ezer forintot, de közben látta, hogy a férfinál több pénz van, és kivett egy tízezres és egy bankkártyát a zsebéből.

A 77 éves férfi kiabálni kezdett, és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki ellökte őt. Az esés következtében nyugdíjas nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A felvételen jól látszik, hogy többen is látták a rablást, de senki sem segített az értékeiért küzdő nyugdíjas férfinak.

A ferencvárosi nyomozók a bejelentés után megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. A lefoglalt kamerafelvételek alapján józsefvárosi  körzeti megbízott felismerte D. Katalint, akit lakásán fogtak el.

A BRFK sajtóügyelete megkeresésünkre azt közölte, hogy a rablással gyanúsított nő nem ismerte be a bűnösségét. A támadót őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik