Belföld koronavírus

Körülbelül ezren tüntettek Gődény György hívására a Hősök terén

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Tüntetést szervezett vasárnap délelőttre Gődény György vírustagadó gyógyszerész a Hősök terére. A „Vegyük vissza az életünket!” címmel tartott megmozduláson a napról-napra romló járványügyi adatok ellenére körülbelül ezer ember vett részt, többségük nem viselt maszkot.

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Az eseményen, a korábban már rémhírterjesztés miatt gyanúsítottként kihallgatott Gődény bejelentette, hogy levelet visz a Miniszterelnökségre, amire 8 napon belül választ vár. A maszkviselést ellenző gyógyszerész azzal hirdette meg a demonstrációt, hogy

Nem akarod, hogy kényszerítéssel vagy erőszakkal oltásokat kapj? Mozdulj meg! Nem szeretnéd egészségtelen szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le és gyere!

Galéria
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Az eseményen jelentős rendőri jelenlét volt, a résztvevők igazoltatása hamar megkezdődött. Gődény Györgyöt az esemény szervezése és a maszkviselési szabályok megsértése miatt igazoltatták. A férfi a rendőrség megjelenése után bejelentette, hogy véget ért a rendezvény, és arra kérte a megjelenteket, hogy menjenek haza. Jelezte, hogy március 15-én még több embert szeretnének összehívni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik