Belföld

Letartóztatták a kollégáját leszúró ceglédi férfit

police.hu
police.hu

Letartóztatta a tatabányai Járásbíróság azt a 24 éves ceglédi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy múlt pénteken megölt egy férfit Tatabányán..

Dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a gyanúsított és az áldozat egy munkahelyen dolgozott, de nem voltak közvetlen munkatársak, viszont egy szobában laktak a munkáltató által biztosított szálláshelyen.

P. Róbert február 5-én, hajnali három körül támadt rá a szobatársára és egy 8,5 cm pengéjű késsel, kétszer mellkason, majd hátba szúrta. A  kollégája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.  A férfi a gyilkosság után elmenekült a helyszínről, de vasárnap délelőtt önként feladta magát a rendőrségen.

A fiatal férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését a kihallgatása során, de az indítékának megállapítása a nyomozás további feladatát képezi. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik