Belföld

Halált okozó testi sértés miatt keresik ezt a két embert

police.hu
police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen halált okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt. A bűncselekmény még tavaly július 12-én hajnalban történt Debrecenben, az Erzsébet utcában, amikor egy járdán fekvő, sérült férfit találtak a járőrök.

Az 58 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már a kiérkező mentők sem tudták megmenteni. A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható 27 éves Andirkó Krisztián és a 31 éves Dobi Gyöngyi kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.

police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezért arra kéri a képeken látható  férfit és nőt, illetve azokat, akik őket felismerik, tartózkodási helyükről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik