Belföld

14 éves gyilkossági ügyben vonták vissza a 10 milliós nyomravezetői díjat

police.hu
police.hu
Megtalálták a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya holttestét, elfogták a gyanúsítottat.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu oldalon közölte, hogy megtalálták a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya, Koncz Judit holttestét, bejefezték a nyomozást az emberölés ügyében, elfogták a gyanúsítottat.

Az asszony albérletéből 2006. július 21-én este tűnt el. Ez már akkor gyanús volt, mert kutyáját megmérgezték és egyedül volt az üres lakásban kétéves kislánya. Kiderült, megölték.

A rendőrség korábbi élettársát, D. Lajost gyanúsítja a bűncselekménnyel. A férfit európai elfogatóparancsa alapján Olaszországból hozták haza.

D. Lajos tavaly februárban bíróság elé állt, azzal vádolták, hogy 2006-ban, két hónappal élettársa eltűnése után ő dobott gránátot a szentesi jegyző házára. A bíróság felmentette. Az élettársa megölésével gyanúsított férfi következetesen tagadta, hogy bármi köze lenne az asszony eltűnéséhez, amit egyébként ő maga jelentett be.

Kapcsolódó
Filmbe illő fejlemény - a 11 éve eltűnt Koncz Judit élettársa akarta megölni a jegyzőt
A fiatal nő kisgyermeke mesét nézett egyedül, amikor rokonai bejutottak a házba. Juditról azóta sem tudni semmit. Aznap, amikor eltűnését jelentették, gránát robbant egy erkélyen.

A nyomozás iratait a Fővárosi Főügyészségnek átküldték, az ügyben az országos rendőrfőkapitány korábban 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, amit most visszavont.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik