Belföld

Eszméletlenre rugdosta az ivócimboráját egy 20 éves borsodi férfi

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 20 éves borsodi férfi ellen, mert tavaly februárban eszméletlenre verte ismerősét a közös italozás után.

A borsodi kistelepülésen élő fiú február közepén az esti órákban átment egyik szomszédja házába, ahol több ismerősével együtt italoztak. A vendégek között volt a sértett férfi, aki erősen ittas állapotba került, és még a lakásban szóváltás kezdődött közte és a fiatal között. A részeg férfi a késő éjszakai órákban elindult haza, de a 20 éves fiú utánament és az utcán újból vitatkozni kezdtek, amely tettlegességig fajult, viszont a sértett ittasságánál fogva is elveszítette az egyensúlyát, és egy árokba esett.

A fiatal nagy erővel rugdosta az ivócimboráját, amelynek eredményeként az egy időre elvesztette az eszméletét, de a fiút ez sem gátolta meg a további bántalmazásban, s az odaérkező személyeknek kellett beavatkozni. Lefogták a támadót, egy másik férfi pedig ráfeküdt az árokba eső férfire, hogy megvédje a további rúgásoktól.

A megvert férfit lakására kísérték, de a hajnali órákban erős hasi fájdalmakról panaszkodott, ezért kórházba szállították. A bántalmazás következtében keletkezett hasi sérülései miatt súlyos, közvetlenül életveszélyes állapotba került, életét csak a sürgős műtéti beavatkozás mentette meg. Az ügyészség letöltendőt kért a büntetett előéletű fiatalra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik