Belföld

Módszeresen verte és megöléssel fenyegette a szüleit egy szegedi nő

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki az évek óta megromlott viszony alatt, minden különösebb indok nélkül lépett fel erőszakosan édesapjával és édesanyjával szemben.

A nő a szülei ingatlanának a melléképületében lakott. Már közel tíz év óta megromlott közöttük a viszony, s a nő rendszeresen kezdeményezett vitát szüleivel, illetve többször is megöléssel fenyegette őket és zavarta a nyugalmukat. A nő tavaly szeptemberben minden előzmény nélkül vitát kezdeményezett édesanyjával, kidobálta a szerényből a ruháit, és laptoppal, valamint lámpával ütötte. Az asszonynak nyolc napon belül gyógyuló sérülése lett.

Még ugyanebben a hónapban a nő leköpte az édesanyját, és a halálát kívánva pofon ütötte. A nő által kezdeményezett folyamatos veszekedések során a nő az édesanyját idén februárban meg is rúgta, illetve a dulakodás során megharapta a kezét, s földre vitte. A bántalmazott nő ekkor sem fordult orvoshoz.

A  nő tavaly ősszel az édesapját is több alkalommal meglökte, vele rendszeresen vitát kezdeményezett és ordibált. A járási ügyészség könnyű testi sértéssel, és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a nővel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik