Belföld

A Magyar Hang főszerkesztője szerint Bayer Zsolt hibázott, és ő került bajba

Korábban megírtuk, hogy a Pesti Srácok szerint Bayer Zsolt a Magyar Hang egyik újságírójáról beszélt, amikor azt mondta, hogy egy régi harcostársa fiatal fiúk miatt járt Thaiföldre. Most György Zsombor, a lap főszerkesztője reagált Bayer és a Pesti Srácok vádjaira, azt írja, „fellobbant a vágy” a kormányzati holdudvarban arra, hogy revansot vegyenek Szájer József ügye miatt.

Vajúdtak néhány napig a hegyek, és törvénysértést szültek: Bayer Zsolt a Hír Tv nevét viselő csatornán leereszkedve régi harcostársáról – néven nem nevezve őt – pedofil bűnelkövetőként beszélt. Majd erre rácsavarodva a Pesti Srácok nevű propagandatermék széles körben felismerhetővé tette azt a személyt, kollégánkat, akit aljas módon bűncselekmény elkövetésével vádolt meg. (Fotót is loptak hozzá, ezt már megszoktuk, a lopás ennek a szennylapnak a legfőbb gyakorlata.) A Magyar Hangot néven is nevezték, nem titkolva, hogy a független szerkesztőséget, ezt a közösséget tekintik egyik fő ellenségüknek. Tíz év alatt volt időnk megismerni Orbán módszereit, csak a határok tolódtak egyre kijjebb.

György szerint kollégájuk már telefonon egyértelművé tette a Pesti Srácoknak, hogy nem követett el törvénysértést, és soha nem létesített testi kapcsolatot kiskorúakkal, sem itthon, sem más országban. Ezen túlmenően szerinte a magánélete senkire sem tartozik.

Bayer Zsolt, a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa hibázott. Szájer József botrányát úgy facsarta ki, hogy ő került bajba. Azt állította, hogy bűncselekmény jutott tudomására, ám nem tett semmit, nem értesítette a hatóságokat, így ha a történet igaz lenne, ő maga válna bűnössé, morális értelemben mindenképp. A képmutató, velejéig romlott Fidesz mocskos hadjáratba kezdett egyetlen célja érdekében, hogy megőrizze hatalmát. Most egy ember aljas megtámadásával a Magyar Hang és a kritikus magyar sajtó ellen is újabb, megtervezett akció indult. Mi nem akarjuk, hogy a közbeszéd színvonala az ő szintjükre zuhanjon, hogy a ránk szakadó társadalmi problémák helyett rágalmazásokkal legyen tele minden. Ebben a játszmában semmi sem drága nekik, az ember a legkevésbé. De ez nem a mi világunk. Mi nem ilyen országban akarunk élni. És ezzel egyre többen vannak így.

A főszerkesztő azzal zárja a cikket, hogy megteszik a jogi lépéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik