Belföld

Húsz év fegyházat kapott a hatéves unokahúgát kivégző szekszárdi fiatal

police.hu
police.hu

Húsz év fegyházra ítélte a Szekszárdi Törvényszék azt az aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolt 20 éves férfit, aki tavaly márciusban megölte a hatéves unokahúgát Szekszárdon. A férfi a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható szabadon leghamarabb feltételesen.

K. Dániel egy ígérettel elcsalta a Séd-patak melletti töltéshez a hatéves kislányt, majd hat fejre mért ütéssel végzett vele. A történtek után megpróbált végezni magával, de nem sikerült neki.

Kapcsolódó
Macskákat fejezett le hatéves unokahúga megölése előtt a szekszárdi gyilkos
A helyiek szerint már két nappal a gyilkosság előtt mondta, hogy meg fog ölni valakit.

A gyermek halálát a fulladás következtében beállt agybénulás okozta, de a korábbi bántalmazásba is belehalt volna. A bíróság a húsz év fegyház mellett tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit, és kötelezték a bűnügyi költség megfizetésére is. Az ítélet nem jogerős, mert az elkövető és védője enyhébb minősítésért és büntetésért fellebbezett. Az ügyész három munkanap gondolkodási időt tartott fenn a nyilatkozata megtételére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik