Belföld

Orrvérzéssel magyarázta a vérnyomokat a VV Fanni megölésével vádolt B. László

RTL Klub
RTL Klub

Újabb részletek derültek ki Novozánszki Fanni megölésével kapcsolatban. A Bors beszámolója szerint ugyanis egy felszáradt vértócsa volt azon a garázsban lévő parkolóhelyen, ahol a gyilkossággal vádolt B.László a kocsijába tette az áldozatot.

A lap azt írja, hogy a dokumentumokból és az igazságügyi orvos szakértői véleményből az is kiderült, hogy az VV Fanni vére, ami a lakásban is megtalálható volt.

B. László a nyommal kapcsolatban azt mondta, hogy szó sem volt semmiféle vértócsáról, és ezt semmilyen dokumentum nem is támasztotta alá. Állítása szerint a vérnyomok abból származnak, hogy vérzett Fanninak az orra, amit a lány barátnője, B. Erika törölgetett. A vádirat szerint a 35 éves B. László sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megkísérel pénzt szerezni a nőtől. Hosszas próbálkozást követően 2017. november 20-ára meg is beszélt egy találkozót vele a nő lakására.

Kapcsolódó
Videón, ahogy B. László az autójához cipeli a magatehetetlen VV Fannit
A nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt férfi továbbra is tagadja, hogy megölte a lányt.

Ezt követőn addig verte az otthonában, amíg a vérző nő magatehetetlen állapotba nem került. Ezt követően B. László több értéktárgyat magához vett, eltette a nő okmányait, illetve olyan dolgokat, amelyekkel azt a látszatot kelthette, hogy az elutazott.

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő nőt kézben levitte az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott a XIII. kerületi Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz.

Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett lány holttestét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette. B. László a járművel Siófokra utazott, majd a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte.

Egy autómegosztó alkalmazás révén egyébként egy utast is magával vitt, amikor levitte Siófokra a kocsi csomagtartójába tett áldozatot. A férfi pár nappal később további értékeket hozott el a lány lakásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik