Belföld

Szekercével ütötte-verte ismerőseit egy férfi Budaörsön, egyikük elvesztette az eszméletét

Szekercével rabolta ki az ismerőseit egy 55 éves férfi Budaörsön. A helyi férfi leverte az ingatlan udvarán lévő lakatot, majd bement a házba, Ezt követően cigarettát, italt és pénzt követelt a lakóktól, ám mivel nem engedelmeskedtek neki, rájuk támadt, és mindkettőjüket ütni, rugdosni kezdte, majd távozott a helyszínről.

Az elkövető kis idő múlva egy szekercével a kezében jelent meg újra a háznál, és ahogy bejutott, tovább folytatta a két férfi bántalmazását. A két férfit egymás után rugdosta és ütötte ahol érte, közben pedig pénzt követelt tőlük. Az egyik férfi elvesztette az eszméletét a bántalmazás során.

A férfi a két sértettől összesen harmincnégyezer forintot tudott elvenni, amivel elmenekült. A budaörsi rendőrök az elkövetőt rövid időn belül elfogták és kétrendbeli, minősített rablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

P. Ernő tagadta a bűncselekmény elkövetését, s panaszt tett a gyanúsítás ellen. A Budaörsi Járási Ügyészség az eljárási jelenlétének biztosítása illetve a bizonyítás megnehezítésének elkerülése érdekében letartóztatást indítványozott a férfival szemben. A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik