Belföld

Videóra vettek egy óriási bunyót a 4-6-os villamoson

A rendőrség a videót látva nyomozást rendelt el.

Szerdán került fel a Facebookra az a videó, amit a Riposzt vett észre, és amin az látható, hogy a nagykörúti 4-6-os villamoson (a szerelvény kijelzője alapján nem sokkal fél öt után, az Oktogon megálló előtt) verekedés tört ki. Előbb egy nő egy férfival kiabál, aki a nőre támad, hozzájuk csatlakozik még egy nő, majd egy második férfi elkezdi verni a nőre támadó férfit.

A többi utas menekülni próbál, és a járművezetőt kérik, hogy állítsa meg a villamost.

Megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot, hogy érkezett-e hozzájuk bejelentés az esettel kapcsolatban, illetve történt-e rendőri intézkedés. Válaszukban azt írták,

az esettel összefüggésben bejelentés, feljelentés a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságra nem érkezett, az esetről a rendőrkapitányság a sajtómegkeresésből értesült. A felvétel alapján a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hivatalból nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen, és a terézvárosi nyomozók megkezdték az elkövetők felkutatását.

Megkerestük a Budapesti Közlekedési Központot is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Frissítünk!

Megkeresésünkre a BKK péntek délelőtt az alábbi választ adta. „Az esetről nem tudtunk, mi is a videóból értesültünk róla. Nem érkezett hozzánk bejelentés, a villamos közlekedésében semmiféle fennakadást nem okozott.”

Kiemelt kép: Kiss Virág/Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik