Belföld

Újabb három embert tartóztattak le az érdi tömegverekedés miatt

Elrendelte a bíróság annak a három enyingi családhoz tartozó férfinak, K. Krisztofernek, R. Istvánnak és F. Andrásnak a letartóztatását, akikre pár nappal ezelőtt csaptak le a TEK-esek a július végi érdi tömegverekedés miatt.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a három férfi letartóztatását.

Egyikük egy kerékkulccsal leütötte a másik családnak az egyik tagját, majd elvette a nála levő vasvillát, és azzal kezdett el szurkálni. A másik két férfit pedig azért csukták le, mert kihegyezett farúddal támadtak az érdi família tagjaira.

Értesüléseink szerint a most letartóztatásba helyezett három férfi közül csak kettő tett vallomást a kihallgatása során. Ők pedig arra hivatkoztak, hogy csak saját magukat és a hozzátartozóikat védték a tömegverekedés közben.

Mint ismert, július 30-án, az esti órákban tömegverekedés tört ki az egyik érdi benzinkúton, amelynek során a két család tagjai különböző ütleggel, illetve szúró-vágó eszközökkel estek egymásnak. Voltak közülük olyanok is, akik autójukat is fegyverként használva ütöttek el másokat. A hatalmas balhé során egy férfi meghalt, kettő életveszélyes, három pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Önvédelemre hivatkozik az ötvenéves érdi áldozatát szíven szúró enyingi férfi
Újabb három enyingi férfinak indítványozták a letartóztatását

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik