Belföld

Érdi lövöldözés: elfogták az elkövetőket, tizenkét embert vittek kórházba

Elfogták a rendőrök annak a két bandának a tagjait, akik összeverekedtek egymással csütörtök este Érden – tudta meg a 24.hu. Értesüléseink szerint már meg is kezdték az Iparos úton található benzinkút közelében felfegyverkezve egymásnak eső bandák tagjainak a kihallgatását.

Mint arról korábban beszámoltunk, a lövöldözésig fajuló hatalmas tömegverekedésben egy 50 éves férfi meghalt. Összesen kilenc embert vittek kórházba a tudomásunk szerint, és nagyon súlyos sérült is van az áldozatok között.

Kerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot is az ügyben, de későbbre ígértek bővebb tájékoztatást. Amint bővebb tájékoztatást adnak, frissítjük a cikket.

Frissítünk!

A rendőrség tájékoztatása szerint a két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadtak az útjukba kerülő ellenérdekű felekre, majd néhány perccel később mindenki elmenekült. Több, nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült a balhés során, de ez személyi sérülést nem okozott.

 

Összesen tizenkét embert kellett kórházba vinni a történtek után.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberöléssel, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsít. A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi, és kezdeményezi letartóztatásukat.

Lövöldözés volt Érden, egy ember meghalt
Két társaság szólalkozott össze, majd kést és pisztolyt rántottak. 

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik