Belföld

Lövöldözés volt Érden, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, többen megsérültek csütörtök este Érden két társaság összecsapását követően – írja az MTI a rendőrség tájékoztatása alapján.

A közlemény szerint Érden, az Iparos úton két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a körülmények tisztázását, és megtették a szükséges intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására.

A Blikk azt írja, lövöldözés volt az érdi Iparos utcában, egy benzinkút közelében. Rengeteg vonult ki a helyszínre, információik szerint több sérültet mentővel vittek kórházba, úgy tudják, egy ember meghalt, négyen megsérültek a lövöldözésben. Az Origo szerint két társaság szólalkozott össze, majd kést és pisztolyt rántottak.

A lap úgy tudja, egy csapat Enyingről érkezett több autóval, hogy rendezzen egy korábbi szóváltást egy másik társággal, először egy benzinkúton verekedtek, majd autós üldözés kezdődött. Amikor az egyik autó utolérte a másikat, rárontottak a járműben ülőkre.

A támadók elmenekültek, egyelőre nem tudni, elkapták-e őket azóta. Amint többet megtudunk, frissítjük cikkünket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik