Belföld

Megvertek egy borsodi nőt, mert tiszteletlen volt a gyereke

Csoportosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szikszói Járási Ügyészség azzal a három nővel szemben, akik megvertek egy nőt, mert tiszteletlen volt a gyereke.

A rokoni viszonyban lévő nők az élelmiszerbolt előtt futottak össze az anyukával és a gyermekével. Összeszólalkoztak, és úgy értékelték, hogy a gyermek tiszteletlen volt velük szemben.

Ezen annyira felháborodtak, hogy a boltban szidalmazták az anyukát, majd ketten másnap a reggeli órákban megjelentek a lakóhelyén, és tovább folytatták a szidalmazását. Később mind a három nő elment az anyuka házához, majd hangosan szapulni kezdték az utcán.

Ezt követően az egyik nő odalépett az anyukához, és kétszer hasba rúgta, míg a két társa megkarmolta, és ütlegelni kezdte a karját és a fejét. A további bántalmazást az anyuka családtagjai akadályozták meg.

A nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedő nő könnyű testi sértés miatt kérte a bántalmazók megbüntetését. Az ügyészség közérdekű munka kiszabását kérte a három elkövetőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik