Belföld

Szabálysértési eljárásban vizsgálja a rendőrség a villamos elé zuhant férfi ügyét

Szabálysértési eljárásban vizsgálja a rendőrség annak a férfinak az ügyét, aki beesett a villamos elé Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház megállónál. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy nem merült fel arra vonatkozó adat, hogy a villamos elé zuhant férfi alkohol, vagy drog hatása alatt állt volna a baleset alatt.

Megkerestük a mentők kommunikációs vezetőjét is az ügyben, az alábbi választ kapuk Győrfi Páltól.

A férfi a helyszíni vizsgálat alapján könnyebb fej és végtag sérüléseket szenvedett, esetkocsival traumatológiára szállítottuk

– közölte a szóvivő.

A június 10-én készült hátborzongató videót a Budapesti Autósok Közössége tette közzé. A felvételen látható, hogy a megállóban várakozó egyik utas azonnal megy segíteni a bajba jutott férfinak, de olyan is akadt, aki a történtek ellenére is simán telefonálgatott tovább.

A villamosvezető rutinjának és éberségének köszönhetően a férfi könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. A rendőrség arra szeretne választ kapni, hogy a férfi megszédült-e, vagy mi olyan dolgot tett várakozás közben, ami annyira elterelte a figyelmét, hogy beesett a tuja elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik