Belföld

Lövöldözés: ellepték a rendőrök Örkényt

Két család között fajult el a vita 2020. június 17-én kora délutánra, egy 28 éves férfi az aznap hajnalban kialakult konfliktusa miatt keveredett újfent összetűzésbe. Ahogy megállt a ház előtt, autójára rövid szóváltást követően már záporoztak is a tégla-, és betondarabok, kövek – írja a Police.hu.

A jármű utasa elővett az anyósülés alatti rekeszből egy gázriasztó pisztolyt és sorozatban lövéseket adott le, majd kiszállt és a kocsit hátrahagyva elfutott a helyszínről. Egy közeli ismerőséhez menekült, akit megkért, hogy tüntesse el a fegyvert. A lövések leadásakor senki nem sérült meg, a megdobált jármű oldalsó és hátsó szélvédője betört.

Police.hu

A helyszínen néhány percen belül közel egy tucat járőr jelent meg, összesen hat örkényi lakost állítottak elő, 2 nőt és 3 férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A Dabasi Rendőrkapitányság mindannyiuk ellen szabadlábon hagyásuk mellett csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik