Belföld

“Szétdarabollak, és elégetlek a kazánban” – fenyegette volt párját a féltékeny férfi

Tíz hónap felfüggesztett börtönre ítélték jogerősen azt a férfit, aki 2018 októberében féltékenysége miatti haragjában, megöléssel fenyegette a volt élettársát, és megrongálta a kocsiját Tiszavárkonyban.

A férfi délután öt óra körül jelent meg volt élettársa házánál. Odalépett az autójához, felnyitotta a motorháztetőt, és az alatta lévő alkatrészek megrongálásával, elektromos kábelek elszakításával üzemképtelenné tette a kocsit, amivel több mint százezer forintos kárt okozott.

Ez azonban nem volt elég elégtétel a számára. Nem sokkal este tíz előtt felhívta az asszonyt, és minősíthetetlen modorban fenyegetni kezdte. Azt mondta, „kitapossa a belét”, „lerúgja a veséjét” és „addig veri, míg mozog”, később pedig már megöléssel fenyegette: „véged lesz, mint a botnak”, „leszurkállak”, „szétdarabollak”, „felaprítalak tűzrevalónak, és elégetlek a kazánban”, „átvágom a torkod”, „utána kötlek a vonóhorognak, és húzlak végig az aszfalton” – mondta.

Az asszony másnap feljelentést tett a rendőrségen. A Szolnoki Törvényszék helybenhagyta a Szolnoki Járásbíróság elsőfoú ítéletét és jogerősen is tíz hónap fogházra ítélte a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik