Belföld

Kásler Miklós reagált Németh Athina és az MSZP videójára

Kásler Miklóssal harmadszor készült interjú az Emberi Erőforrások Minisztériumának Facebook-oldalára. Az Életközelben harmadik részében szóba került a mára egyre nagyobb hullámokat verő videó, amelyben Korózs Lajos szocialista politikus és Németh Athina beszélget. Utóbbiról kiderült, hogy bár mentősnek vallotta magát, nem az Országos Mentőszolgálat dolgozója, nincsen egészségügyi dolgozóként regisztrálva, az ATV péntek reggeli műsorában pedig azt sem tudta megmondani, melyik intézményben szerzett egészségügyi végzettséget.

A tárcavezető azt mondta: szomorúságot és szánalmat érez a jelenséggel kapcsolatban. Szavai szerint a támadásokat „látens módon két éve élvezi” az ellenzék részéről, de a járvány idején ez rendkívül markánsan megmutatkozott.

A betegek félelmeivel visszaélni rendkívül súlyos szellemi hátteret feltételez és amikor ez egy mértéken túlment és nem személy szerint csak engem támadtak, addig én csendben voltam, nem nyilatkoztam, most viszont igen, mert ez elfogadhatatlan és tűrhetetlen

— fogalmazott, majd hozzátette: a minisztérium ebben a konkrét esetben feljelentést tett.

Kiemelt kép: Mohos Márton/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik