Belföld

Németh Athina: Idegállapotban vagyok, nem emlékszem, hova jártam iskolába

Az ATV vendége volt Németh Athina, aki az utóbbi napokban azzal került a hírekbe, hogy megvezette az MSZP-s Korózs Lajost azzal, hogy mentősnek mondta magát, miközben nem az.

Németh Athina megnevezte munkahelyét, ahol közölték, hogy sosem alkalmazták az MSZP videójában szereplő nőt
Az AMS mentőszolgálat sem alkalmazta, mindössze annyit tudnak róla, hogy egy ismerőse révén szeretett volna náluk dolgozni.

Németh megismételte, hogy mentőtiszt a végzettsége, és az AMS mentőszolgálatnál dolgozott.

Nem voltam bejelentve

– ezzel magyarázta, hogy miért mondta az AMS, hogy sosem volt náluk alkalmazásban. A nő azt mondta, két napja már nem dolgozik ott, és szerinte a cég ettől is el fog határolódni, mert feketén foglalkoztatták.

„43 évig nem volt bejelentve?” – kérdezték a riporterek.  „Nem, nem, igen” – zavarodott össze a nő.

Ezután megkérdezték, hová járt iskolába.

Idegállapotban vagyok, nem emlékszem

– válaszolta a nő a kérdésre. Megismételte, hogy Regensburgban végzett, de nem árulta el hol, mert nincsenek nála a papírjai. Később azt állította, honosították a papírjait, de azt nem tudta megmagyarázni, hogy akkor miért nincs nyilvántartva sehol a magyar egészségügyi rendszerben.

Az általa állítólag kezelt betegekről kis hezitálás után azt közölte, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból küldték el őket az ágykiürítések miatt. Azt mondta, ezt zárójelentésekkel is tudja bizonyítani. Megígérte, a hozzátartozókkal egyeztet, hogy ezeket a papírokat bemutathassák.

Zárásul azt közölte, hogy feljelent minden bulvárlapot és „a céget” is, ami alatt feltehetően az AMS-t értette. Hozzátette, hogy nincs miért bocsánatot kérnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik