Belföld

Jutalomban részesítette a budapesti rendőrfőkapitány az ámokfutót megállító pizzafutárt

Elismerésben, és jutalomban részesítette Terdik Tamás Budapest rendőrfőkapitánya azt a pizzafutárként dolgozó férfit, aki megállított egy ámokfutót a Bajcsy-Zsilinszky úton –közölte Facebook oldalán a BRFK.

JUTALMAT KAPOTT A BÁTOR MOTOROS

JUTALMAT KAPOTT A BÁTOR MOTOROSKiss Dávid pizzafutár 2020. május 23-án éppen dolgozott a belvárosban, amikor egy rendőrök elől menekülő autóra lett figyelmes, aminek vezetője megpróbálta elütni a rendőröket. A futár robogójával a rendőri intézkedés alól kibúvó férfi autója elé állt, megállásra kényszerítette, a rendőrök pedig elfogták a menekülő autóst.Bátor helytállásáért Dr. Terdik Tamás r. dandártábornok Budapest rendőrfőkapitánya elismerésben és jutalomban részesítette Kiss Dávidot.

Közzétette: BRFK Információs Portál – 2020. május 28., csütörtök

Kiss Dávid éppen a belvárosban dolgozott, amikor észrevette a rendőrök elöl menekülő autóst, aminek vezetője megpróbálta elütni a rendőröket. A futár robogójával a rendőri intézkedés alól kibúvó férfi autója elé állt, és megállásra kényszerítette a sofőrt. A férfi a rendőri intézkedésnek is ellenállt, ezért testi kényszert kellett alkalmazni a megbilincseléséhez. Az eset során az egyik rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Elmegyógyintézetbe vitték a pizzafutár által megállított ámokfutót
A kórházban is jelenetet rendezett a rendőrökkel balhézó férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik