Belföld koronavírus

Orbán Viktor bejelentést tett, de lefagyott az élő adás

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentést tesz közösségi oldalán a mai kormányülés után, írta az MTI szűkszavú közleményében kora délután.

Az élőt 15 órakor el is kezdte a kormányfő, de több mint kétszázezren próbáltak csatlakoznak az adáshoz, ami így előbb akadozni kezdett, majd nézhetetlenné vált.

Az M1-en is próbálták közvetíteni a beszédet, de nem volt rajta hang, majd egyszerűen lefagyott a kép, ezért azt ígérték, hogy később teljes egészében leadják azt.

Végül 15 óra 50 perckor került fel egy videó Orbán Viktor Facebook-oldalára, amiben a kormány új intézkedéseiről adott hír, ezekről alább olvashatnak:

Orbán: az év végéig felfüggesztik a hiteltörlesztést
Gazdasági döntéseket hozott a kormány a koronavírus miatt, ezeket jelentette be a miniszterelnök nehezen elinduló beszédében. A különösen veszélyeztetett ágazatokat segítik, például a járulékok elengedésével, csökkentésével. Maximálták a fogyasztási hitelek THM-jét is.

Orbán Viktor múlt pénteken szintén a közösségi médiában jelentette be, hogy bezárnak az iskolák és digitális oktatás jön.

A koronavírussal kapcsolatos legfrissebb cikkeinket ide kattintva találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik