Belföld

Egy házban aludt halálra vert párjával a Lajosmizsén élő román férfi, letartóztatták

Letartóztatta a Kecskeméti Járásbíróság azt a román férfit, aki úgy megverte az élettársát pár nappal ezelőtt Lajosmizsén, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

Az 50 éves férfi egy helyi kocsmában italozott az élettársával. Már itt szóváltásba keveredtek, s a férfi többször is erőteljesen megragadta az egyre ittasabb párját. Éjfél előtt hazaindultak az albérletükbe, ám útközben ismét összevesztek.

A férfi egyszer tenyérrel, majd kétszer ököllel fejbe ütötte a nőt, aki emiatt a földre zuhant. A férfi a földre került párját megrugdosta, majd tovább indult. A férfi a földről felkelő és eleső nőt hazavitte, majd ágyba fektette. Ekkor észrevette, hogy az asszony már nem él, de a mentőket és a rendőröket csak másnap reggel értesítette az alkalmi munkaadója segítségével. A nő halálát a koponyát ért ütés miatt kialakult koponyaűri vérzés okozhatta.

A férfi beismerte a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte a román férfi letartóztatását. A végzést az ügyész és a gyanúsított is tudomásul vette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik