Belföld

A bíróságon találkozik a feltételezett gyilkossal a soroksári futónő özvegye

Hat és fél évvel a kegyetlen gyilkosság után csütörtökön a bíróság elé áll a soroksári családanya meggyilkolásával vádolt R. Szilveszter, írja a Bors.

A lap információi szerint szerint az áldozat szüleit, az özvegyet és annak szüleit is beidézték a bíróságra. Kardos Lajosnak, ezzel a legrosszabb rémálma válik valóra, hiszen a bíróságon mindenképp találkoznia kell felesége feltételezett gyilkosával.

A férfi a tárgyalást megelőzően arról beszélt,

soha nem szeretnék egy levegőt szívni Krisztina gyilkosával, ezért az ügyvédemmel kértük a bíróságot, hogy a vallomásomat a vádlott távollétében vegyék fel. Nagoyn remélem, hogy a bíró figyelembe veszi a kérésemet és sikerül ezt megoldani.

Kardos Lajost a csütörtöki ülés mellett a következő, 24-ei tárgyalásra is beidézték, akkor tudomása szerint valaki másnak a vallomására kell majd reagálnia. A férfi szülei mozgáskorlátozott édesapja egészséügyi állapota miatt igazoltan maradnak távol a tárgyalásoktól.

A beadványról a bíró egyébként csak a tárgyaláson fog dönteni, így ha csak egy kis időre is, de Kardos Lajos kénytelen lesz találkozni a vádlottal. Ugyanakkor kivezetés esetén sem csorbulnak a vádlott jogai, a visszatérése után kötelező ismertetni számára az elhangzottakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik