Belföld

Köcsögözi Gulyás Mártont a 888.hu

Vádat emeltek Gulyás Mártonék ellen az Állami Számvevőszék épületének összefestékezése miatt, az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért az aktivistára – írtuk meg, és megírta a nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kötelékébe tartozó 888.hu is ezt a hírt, az alábbi címmel:

Addig jár a köcsög a kútra, amíg el nem törik: felfüggesztett börtönbüntetést kaphat Gulyás Márton az ÁSZ épületének megrongálásáért.

Gulyás korábban pert nyert a kormánymédia két másik zászlóshajója ellen, miután a Ripost és az Origo is beszámolt arról, hogy egy meleg társkereső oldalon megtalálták a profilját. A cikk azután jelent meg, hogy az aktivista egy festékes flakonnal próbálta megdobni a Köztársasági Elnöki Hivatalnak otthont adó Sándor-palotát.

A 888.hu hosszabb ideje folytat harcot a politikai korrektség ellen, és komoly áldozatokat szenvedett el ebben a háborúban:

  • G. Fodor Gábor főszerkesztőt elmarasztalta az ELTE etikai bizottsága, miután a lap maszturbációs segédeszköznek nevezte Tóbiás József szocialista politikus feleségét, a politológus ezután ott hagyta az egyetemet,
  • Oláh Gellért újságíró egy náci karlendítésnek látszó mozdulat miatt távozott az újságtól,
  • a 888-on publikáló Megadja Gábornak pedig két társával együtt az Echo TV-s karrierje ért véget, miután zsidó felmenői okán jákobozták a jobbikos Jakab Pétert.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik