Belföld

Rendőrök kísérték haza a mélykúti nőt, akit aznap megölt az élettársa

Megírtuk, hogy járt a gyilkosság napján a rendőrségen, de feljelentést tenni nem akart az a 30 éves nő, akit még aznap megölt 27 éves élettársa Mélykúton. A férfi, miután több késszúrással meggyilkolta a nőt, magával is végezni próbált, felgyújtotta a házat, ahol eredetileg az áldozat testvére élt, de a tűzoltók kimentették. A rendőrök őrizetbe vették, mindent beismert, most börtönben van, miután a Kecskeméti Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

Az RTL Klub Híradójának riportjából kiderül, hogy a nő azért ment el a 11 kilométerre fekvő Jánoshalmi Rendőrörsre, hogy segítséget kérjen, miután a barátja megfenyegette. Azt mondta, bár az élettársa eddig még nem bántotta, sokat veszekednek, és azt szeretné, ha a férfi elköltözne. A rendőrök szolgálati autójukkal hazavitték a nőt Mélykútra, ahol keresték a férfit, de nem találták. Újra felajánlották a nőnek, hogy tegyen feljelentést, ám mivel azt mondta, még átgondolja, és az éjszakát testvérénél tölti két gyermekével, ott hagyták. Élettársa ott végzett vele.

A Híradónak nyilatkozó ügyvéd szerint a rendőrök feljelentés nélkül is léphetnek a hozzátartozók közötti erőszakkal kapcsolatos ügyekben, ha bántalmazásra utaló megalapozott jeleket találnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik