Belföld

Álnéven keres párt a volt katona, aki félholtra vert egy nőt Bujákon

A történtek után sem hagyott fel a társkereséssel az a volt katona, aki félholtra vert egy nőt Bujákon — erről beszélt az áldozat a Blikknek.

A nő szerint rengeteg hálálkodó üzenetet kap kiállása miatt és bántalmazója korábbi partnere is jelentkezett nála, akit elmondása szerint szintén bántalmazott a civil és katonai posztjáról is elküldött férfi.

A hozzám érkező üzenetekből kiderül, hogy több nővel próbált viszonyt kezdeni még azután is, hogy kiderült, mit tett velem.Olyanról is tudok, akivel még előttem volt kapcsolata, és őt is bántalmazta, mint engem. Mindenki vigyázzon, kivel létesít kapcsolatot, mert ha belefut a exembe, nem kizárt, hogy úgy jár, mint én

— mondta el a nő, akin életmentő műtétet hajtottak végre, mert a verés miatt az orrában egy tályog keletkezett, ami agyhártyagyulladást okozhatott volna.

A bántalmazásról az áldozat Facebook-bejegyzésben számolt be, ebben azt írta, támadója eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta. A hatgyerekes anya és a bántalmazó K. István viszonya tavaly októberben kezdődött, a férfi a nő elmondása szerint idén júniusban esett neki először egy családi rendezvényen. Akkor beleverte a fejét a falba, majd miután hazaértek, tovább folytatta a bántalmazását. Az édesanya a bujáki bántalmazás után távoltartást és személyi védelmet is kért a rendőrségtől, de kérését elutasították, az új adatok alapján azonban már távoltartás elrendelését javasolta a rendőrség az 52 éves miskolci férfivel szemben. A Pásztói Járási Ügyészség négy hónapi távoltartás elrendelését indítványozta a bűnismétlés megakadályozása érdekében.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik