Belföld

Négyhavi távoltartást indítványozott az ügyészség a Bujákon összevert anya ügyében

A Pásztói Járási Ügyészség távoltartást indítványozott annak az 52 éves férfinak az ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan összevert egy többgyermekes anyukát Bujákon múlt szombaton.

A bántalmazásról az áldozat Facebook-bejegyzésben számolt be, ebben azt írta, hogy a nyugalmazott katonatiszt eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és gyakorlatilag majdnem megfojtotta.

Orosz Bernadett és K. István viszonya tavaly októberben kezdődött, a férfi Bernadett elmondása szerint idén júniusban esett neki először egy családi rendezvényen. Akkor beleverte a fejét a falba, majd miután hazaértek, tovább folytatta a bántalmazását. Augusztusban aztán újból bántalmazta, akkor a férfi már azzal fenyegette, hogy a szobában lévő életlen szamurájkarddal vágja el a torkát, hogy másé se legyen.

A múlt szombati eset után Bernadett távoltartást és személyi védelmet is kért a rendőrségtől, de kérését elutasították, az új adatok alapján azonban már távoltartás elrendelését javasolta a rendőrség az 52 éves miskolci férfivel szemben.

A Pásztói Járási Ügyészség négy hónapi távoltartás elrendelését indítványozta a bűnismétlés megakadályozása érdekében. Az ügyészség indítványa arra irányul, hogy a nyomozási bíró írja elő a gyanúsított részére, hogy a nővel – közvetlenül vagy közvetve – ne lépjen kapcsolatba, illetve tőle, vagy az ő tényleges tartózkodási helyétől, munkahelyétől, illetve az általa látogatott intézményektől vagy egyéb helytől, különösen nevelési, nevelési-oktatási- vagy gyógykezelés céljából látogatott egészségügyi intézménytől, vallásgyakorlása során látogatott épülettől tartsa távol magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik