Belföld

Retteg a felismerhetetlenségig összevert nő, de mindenkit óva int az önbíráskodástól

A hatgyermekes asszony élete egy hajszálon múlott, bántalmazója szabadlábon védekezhet.

Először a 168 Óra írta meg, hogy egy nyugalmazott katonai alezredes brutálisan összevert egy nőt a hétvégén. Az áldozat Facebook-oldalán osztotta meg a fotókat, amelyeken arca felismerhetetlenségig eltorzult a verés után. Az asszony a Blikknek azt mondta, retteg, a kórház ugyan feljelentést tett, de a férfi szabadlábon védekezhet.

Állítólag bűnbánó volt. A pásztói rendőrök azt mondták, nincs miért izgulnom, ezt a férfit többé nem látom. De ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek.

A nő szerint egyéves kapcsolatuk alatt az agresszív férfi többször félrelépett, ezért szakított vele. Utolsó esélyként kísérte el az osztálytalálkozójára. Amikor elfáradt, felment a szobába, de a férfi utánament, azzal gyanúsította, hogy másik férfival beszélget telefonon.

Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte és majdnem sikerült megfojtania. Letört a fogam, összevissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem. Hiába folyt a vérem és könyörögtem neki, csak az érdekelte, hogy elpusztítson.

Amikor egy pillanatra abbahagyta az ütlegelést, a nő kimenekült a folyosóra segítséget kérni, de visszarángatta és azt mondta, ezt a szobát nem hagyja el élve. Utána érkeztek a recepciósok segíteni, az asszony utána már csak arra emlékszik, hogy a mentő kórházba vitte. A salgótarjáni kórház sérülései miatt hivatalból feljelentést tett. A Blikknek nyilatkozó ügyvéd azt mondta, büntetőeljárás keretében is lehetőség van távoltartási végzés kérésére, ennek időtartama 10–60 nap, de a rendőrség elrendelhet ideiglenes megelőző távoltartást, ami 72 óra.

Az asszony bántalmazása hatalmas vihart kavart, ezért később, a Facebook-oldalán arra kért mindenkit, hogy ne süllyedjen le senki ennek az embernek a szintjére! Ne önbíráskodjon senki! Arra ott van az igazságszolgáltatás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik