Belföld

Tízmilliós óvadékkal sem szabadulhat az ismerősét szíven szúró csolnoki férfi

Bár a bíróság tízmillió forintos óvadékkal házi őrizetbe helyezte első fokon azt a csolnoki férfit, aki egy évvel ezelőtt szíven szúrta ismerősét az egyik helyi kocsmában, G. Krisztián továbbra is börtönben marad.

Az ügyészség fellebbezett a végzés ellen, és ez eredményesnek bizonyult. A másodfokú bíróság ugyanis az ügyészség fellebbezése alapján a nyomozási bíró végzéséből mellőzte a bűnügyi felügyeletre, az óvadékra, és a terhelt mozgását nyomon követő technikai eszközre vonatkozó rendelkezéseket. Ez azt jelenti, hogy a férfi nem fizetheti ki az óvadékot és továbbra is letartóztatásban marad.

G. Krisztián a csolnoki kocsma előtt keveredett szóváltásba az ismerősével, ami odáig fajult, hogy kést rántott és szíven szúrta. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gyanúsítottat többen is megpróbálták visszatartani az utcán lévők közül, de sikerült elmenekülnie a helyszínről. Ezután beszélt az ügyvédjével, majd bement a rendőrségre és feladta magát. A gyilkos fegyver azonban azóta sem került elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik