Belföld

Fél áron utazhatnak a MÁV utasai a Rogán Cecília érdekeltségébe tartozó rendezvényre

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad az október 13-i FitBalance Aréna rendezvényre utazók részére Budapesten a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra – közölte közleményben az állami vasúttársaság.

Ez a rendezvény Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszer felesége, Rogán Cecília érdekeltségébe tartozik. 

Rogán Cecíliáék fantom módjára szervezik a tömegrendezvényeket
A FitBalance Kids rendezvényt sem a Rogán-Sarka páros cége szervezte, hanem egy kommunikációs cég.

A MÁV közlése alapján a kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg, csak a pénztárakban.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi a jegypénztárnál a FitBalance Arénára szóló alkalmi menettérti jegyet Budapestre, amit a program helyszínén a regisztrációs pultnál kell lebélyegeztetni a rendezvény nyitva tartási idejében. Az utasnak a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a lepecsételt jegyet kell bemutatni az ellenőrzéskor. Amennyiben a bélyegeztetést elmulasztják, akkor a jegyvizsgáló teljes árú jegyre egészíti ki a jegyet.

A kedvezményes jeggyel az utazást legkorábban október 12-től lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb október 14-én éjfélig kell befejezni.

Kiemelt kép: Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b2) felesége, Rogán Cecília társaságában a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroringen 2016. július 24-én. (MTI / Kovács Tamás)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik