Belföld

Bayer Zsolt: a #metoo és a kettős mérce

A Fidesz publicistája furcsállja, hogy Sárosdi Lillának hittek, az állítólagos doktornőnek nem.

Bayer Zsolt szerint nincs igazán különbség László Imre állítólagos és a néhai Marton László zaklatási ügye között. Illetve van, az ellenzék reagálása. A pénteki Magyar Nemzetben ezért hosszan ír  arról, milyenek is az ellenzékiek:  ócskák, gazemberek, számítók, kiszámíthatók, pitiánerek, ripacsok, akik bármire képesek.

Írása nem ezért érdekes.

A fideszes publicista okfejtése szerint az ország egyik legjobb színházi rendezőjét, Marton Lászlót, belehajszolták a halálba egy harmincéves üggyel, amellyel

egy első látásra is nyilvánvalóan hisztérikus nő vádolta meg a rendezőt, természetesen minden bizonyíték nélkül.

Bayer Zsolt annak idején kifigurázta a Marton-ügyet, tehát ebből akár az is következhetne, hogy szerinte a László-ügy is nevetséges.

Arról nem ír, hogy Sárosdi Lilla csak az elsőként állt ki a nyilvánosság elé, utána még több áldozat is jelentkezett, Marton László pedig bocsánatot kért, amit a férj, Schilling Árpád nem fogadott el.

Most László Imrét a hétéves zaklatási üggyel egy olyan állítólagos doktornő vádolta, aki arcát, nevét nem vállalta. A fideszes sajtónak kitálalt, de az Origónak például azt mondta, csak a kisebbik fia tudja, mi történt, a családjának máig nem mesélt megaláztatásáról. Bayer furcsállja, hogy az ellenzékiek nem hisznek neki.

Ja, a polgármesterjelölt az állítások miatt perre készül.

Kiemelt kép: 24.hu/Bielik István

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik