Belföld

Kábító kertészkedés luxusban – fotók, videó

Két drogdílert és egy fogyasztót fogtak el a nyomozók Dunakeszin.

A miskolci rendőrök nyomoznak kábítószer-kereskedelem miatt a 29 éves S. Dávid és a 31 éves B. Sándor ellen, akik Budapesten és Pest megyében terjesztették a drogot. Megtudták, hogy a dílerek keddre is egy üzletet terveztek, ezért elfogásukra a kommandósok közreműködésével akciót szerveztek Dunakeszire.

Végignézték, ahogy a drog gazdát cserél, majd elfogták a két férfit és 29 éves vásárlójukat. Valamennyiüknél csekély mennyiséget meghaladó mértékű növényi törmeléket találtak.

Az S. Dávidnál tartott házkutatásnál egy speciális növénykeltető sátorban – profi szellőztetővel és párásítóval – learatott vadkender-ültetvényt találtak. A lakásból befőttes üvegekben és nejlonzacskókban csaknem másfél kiló marihuána, digitális mérleg, és marihuána-őrlő került elő.

A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók lefoglaltak egy nagy értékű luxusautót is.

S. Dávidot és B. Sándort előállításuk után gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A vásárlót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik