Belföld

Puzsér: Berkivel a demokráciát rombolja Rogán

Gőzerővel tolja a propaganda Berkit, akiről Tarlós először azt se tudta, kicsoda, pedig már 2 százalékon áll.

A 444.hu nézte az állami hírtévé reggeli műsorát. Karácsony Gergely nem ment el, de Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt a rendszer általános bírálata mellett kiosztotta Tarlós Istvánt és azt is elmagyarázta, hogy

Berki Krisztiánt azért indította el Rogán Antal, hogy vele rombolja a demokratikus diskurzust. (…) A saját intézményeit sem tiszteli a Nemzeti Együttműködés Rendszere, még ezt a választást sem.

Puzsér után ügyvédjével jelent meg a műsorban Berki Krisztián, aki programjáról nem, csak Karácsony Gergelyről és arról beszélt, hogy ajánlásait igenis tisztán szerezte, százan hat helyszínen tizenhat napig gyűjtötték azokat, egyébként pedig már 2 százalékra mérik a népszerűségét. A 444.hu írt arról is, hogy az ellenzék hiába akarta, a választási bizottságot nem érdekli, van-e egyezés Tarlós és Berki főpolgármester-jelöltek ajánlásai között.

Mivel az utóbbi időben Berkit előszeretettel szerepelteti a fideszes média, hamarosan bomba hír lehet abból is, hogy Berki Krisztián elautózott Zuglóba és ott fizetett a parkolásért. Bár valójában Tarlós Istvánt akarja leváltani, nem a 3-ast metrót tesztelte, folytatta inkább hadjáratát Karácsony Gergely ellen.

Márpedig, ha valaki, akkor ő tudja, miként kellene megoldani a közlekedési gondokat, hiszen az ATV Startban korábban azzal lepte meg Kárász Róbertet, hogy főpolgármesterként bevezetné az ingyenes BKV-t. (A csatorna korábban tagadta, hogy műsorvezetője a celeb kommunikációs trénere.)

A fideszes sajtó mellett közben az állami tévé híradóiban is nagy szerepet kapott, hogy Berki Zuglóban, milyen áldatlan állapotokat talált. Ezekből a híradásokból kimaradt, hogy a főpolgármester-jelöltet egy volt fideszes kalauzolta. Az Index írta meg, hogy a  Berki-videón szereplő férfi a korábbi zuglói Fidesz-irodavezető, a párt egykori önkormányzati képviselőjelöltje.

Kiemelt fotó: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik