Belföld

Az ATV műsorvezetője tréningezi Berki Krisztiánt

Kárász Róbert látja el kommunikációs tanácsokkal Berki Krisztiánt, írta csütörtökön egy sajtóközleményben a Spotlight Media nevű közösségimédia-ügynökség. E szerint Kárász és Berki több mint tíz éve ismeri egymást, Berki pedig úgy érezte, hogy „ideje ismét barátja tanácsát kérnie kommunikációs kérdésekben”. Ami azért említésre méltó, mert Berki független jelöltként tervez indulni a budapesti főpolgármester-választáson, Kárász pedig egy közéleti tévécsatorna, az ATV reggeli műsorának vezetője.

Berki a közlemény szerint kiváló szakembernek gondolja Kárászt, aki már korábban is tartott neki órákat. A főpolgármesteri ambíciókat dédelgető Berki a későbbiekben akár állandó tanácsadójának is megtenné Kárász Róbertet, aki elmondta:

Gyakran tartunk tréningeket olyan személyeknek, akik a nyilvánosság előtt készülnek megszólalni, fellépni. Vannak ösztönös dolgok, amiket bárki tudhat magától, de vannak olyanok, amiket kisebb-nagyobb mértékben fejleszteni lehet és kell. Egy barátommal évekkel ezelőtt kezdtünk el kommunikációs tréningeket tartani. Krisztián még akkor járt nálam, most ismét eljött egy tréningre, hogy még hatékonyabb legyen a kommunikációja.

Mindez azért is érdekes, mert az ATV az utóbbi időben többször is vendégül látta Berki Krisztiánt, akinek indulásáról kormánypárti médiumok ugyanazzal a szókészlettel, a cikkek megjelenése között eltelt pár perc különbséggel, egymásra hivatkozva számoltak be, ellenzéki káoszról értekezve, mintha Berkinek bármi köze lenne az ellenzékhez. Az FTC celebműsorokból ismert egykori vezérigazgatója indulásával egy dolgot már biztosan elért: a Fidelitas Puzsér Róberttel és Karácsony Gergellyel, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjével tette egy plakátra.

A közlemény egyébként Berki Sláger TV-n futó műsorát reklámozza azzal, hogy abból kiderül, Berki megfogadta-e Kárász Róbert tanácsait.

Megkérdeztük az ATV-t, mit szólnak a közleményben foglaltakhoz, a válasz – ellentmondva a fenti, Kárásznak tulajdonított idézetnek – szerint

sem Kárász Róbert, sem a cége nem látja el Berki Krisztiánt kommunikációs tanácsokkal.

Kárász ugyanakkor az ATV engedélyével szerepelt Berki Krisztián műsorában.

Kiemelt kép: Spotlight Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik