Belföld

100 milliót érő droggal jött a Szigetre a két holland

Megtalálták az autójukat, abban is találtak 17 kilónyi kábítószert.

Mint korábban megírtuk, sátorból árulta a drogot két holland a Szigeten. A rendőrök augusztus 6-án este a fesztiválon a 21, illetve 22 éves férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben mintegy 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolában 451 darab marihuánás cigarettát, a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le.

A két holland még árlistát is készített a drogok mellé.A két férfit gyanúsítottként kihallgatták ki, a bíróság elrendelte a letartóztatásukat. 

Amikor a budapesti rendőrök átkutatták a két fiatal csomagját találtak egy slusszkulcsot. A hollandok nem akarták elárulni, hol van az autójuk. Nem véletlenül a BRFK Felderítő Főosztályának  nyomozói a III. kerületi Reményi Ede utcában megtalálták a kocsit, egy Volkswagen Caddyt.

Amikor a nyomozók a járművet átkutatták, találtak benne mintegy 4 ezer darab ecstasy tablettát, körülbelül 15 kiló műanyag fiolában marihuánás cigarettát és a kábítószer porciózásához használatos tasakokat.

 

Így összesen a két holland férfinél mintegy 100 millió forintot érő, 20 ezer adag kábítószer volt. A rendőrség az autót lefoglalta.​

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik