Belföld

Autómosóban lett rosszul egy bedrogozott fiatal, mindent rákent a betépett sofőr

A Paksi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetése miatt indítottak ismeretlen tettes ellen még tavaly októberben.

A történet azzal kezdődött, hogy a mentők értesítették a rendőröket, hogy egy 21 éves helyi férfi – vélhetően kábítószer fogyasztás miatt – rosszul lett az egyik autómosóban Pakson.

A rendőrök megállapították, hogy a fiatalember egy 26 éves ismerősével ment egy Opel típusú kocsival, a járőrök kiérkezésekor azonban már senki nem tartózkodott a kocsiban A rendőröknek mindkét fiatal azt mondta, hogy a másik vezette az autót. A férfiaktól vett mintákból a szakértő kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A beszerzett bizonyítékok alapján bebizonyosodott, hogy az autót a 26 éves paksi férfi vezette. A férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi végül elismerte a bűncselekmény elkövetését. Azt mondta, hogy – amikor barátja rosszul lett a kábítószertől – azért állította azt, hogy a kocsit ismerőse vezette, mert nem volt jogosítványa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik