Belföld

Letartóztatták a pultos párját kis híján megölő szarvasi férfit

A Békéscsabai Járásbíróság egyetértett a megyei főügyészség indítványával és emberölés kísérlete miatt letartóztatta azt a 35 éves szarvasi férfit, aki kis híján megölt egy másik férfit péntek éjszaka az egyik helyi kocsma előtt.

F. Krisztián a sörözőben italozott, de időközben elfogyott a pénze, ezért azt kérte a pultostól, hogy az egyik – az este folyamán már részére hitelező – vendég számlájára írja fel a fogyasztását. Mivel ez a vendég már távozott és nem szólt a pultosnak arról, hogy a férfi ihat a számlájára, ezért a felszolgáló megtagadta a kérését és nem szolgálta ki.

A gyanúsított ezen annyira feldühödött, hogy szapulni kezdte a pultost és azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a sörözőt. Már távozni készült, amikor a bejárat mellett találkozott a pultos élettársával, akivel szintén kötekedni kezdett.

A két férfi dulakodni kezdett, melynek során a gyanúsított elővett egy 9 cm pengehosszúságú csontozó kést, és hasba szúrta a pultos párját. A gyanúsított cselekményének az vetett végett, hogy a közelben álló személyek lefogták és kicsavarták a kezéből a kést. A támadó elmenekült a helyszínről. A megkéselt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás eljárás veszélyeztetése miatt letartóztatta a támadót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik