Belföld

Nikola Gruevszki Rocco Siffredivel, az egyik leghíresebb pornósztárral mulatott együtt az Európa hajón

Felkerültek a Facebookra a 2019-es Budapest Business Party képgalériái, amelyeken az látható, hogy a jellemzően külföldi üzletembereket tömörítő, kapcsolatépítő bulin nagyon sokan érezték magukat jól. Például Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök is, akit hazájában börtönbüntetésre ítéltek, Magyarország viszont menedékjogot adott neki, amit visszavonni sem voltunk hajlandóak. És amint a képeken is látszik, a menekültek kihívásokkal teli életét tölti Budapesten.

Jobbról a második Gruevszki, mellette balra Farina. Fotó: Budapest Business Party Facebook

A másik vendég, aki kiválóan szórakozott, Rocco Siffredi pornósztár volt, aki talán a leghíresebb valaha élt férfi pornószínész.

Fotó: Budapest Business Party Facebook

Gruevszkihez hasonlóan Siffredinek is választott hazája Magyarország, csak őt nem a börtönbüntetés elkerülése, hanem magyar felesége vonzotta Budapestre.

A Gruevszki mellett álló egyik férfi Alessandro Farina, a Budapest Business Party-t szervező ITL Group tulajdonosa. A cég tanácsadással foglalkozik, és 2018-ban majdnem félmilliárd forint volt az árbevételük. A 2016-os Budapest Business Party fő szponzora az Eximbank volt, és az idei rendezvény meghívójában is szerepelt, hogy máskor is részt vettek már az Eximbank emberei a bulin. Az Eximbank a magyar állam tulajdonában van, a kormány innen finanszírozza a külföldi magyar befektetések jelentős részét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik