Belföld

Dánszentmiklósi gyilkosság: agyonverték, kikötözték a fához, majd benzinnel lelocsolták és felgyújtották áldozatukat

Elképesztő kegyetlenséggel végzett ki egy dánszentmiklósi férfit egy helyi testvérpár szombaton. Egyikük agyonverte, míg a fivére segített neki a holttest eltüntetésében. A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatásukat, és közzétette a horrorisztikus gyilkosság részleteit.

Kiderült, hogy az áldozat és az egyik férfi egy házban lakott Dánszentmiklóson. Egyiküknek sem volt bejelentett munkahelye és mind a ketten alkalmi munkából éltek, és naponta nagyobb mennyiségben fogyasztottak alkoholt. Az egy házban élés során komolyabb vita nem volt közöttük, de az ominózus nap összeszólalkoztak. A házban lakó férfi ezt elmesélte a fivérének, aki ettől nagyon dühös lett.

Előbb csak szidta, majd ököllel addig verte az ismerősét, amíg védekezésre képtelen állapotba nem került. A gyanúsított ezt követően kivonszolta a magatehetetlen férfit az udvarra, kikötözte egy fához és tovább folytatta a verést. A testvére mindezt tétlenül végignézte, majd a férfit a sorsára hagyták.

Egy idő elteltével visszatértek a házhoz, ahol látták, hogy a férfi semmilyen életjelet nem mutat. A férfit bántalmazó gyanúsított levágta a fáról a holttestet, majd benzinnel lelocsolták és meggyújtották

A szomszédok vették észre a tüzet, átmentek a házhoz, ahol felfedezték az összeégett tetemet és értesítették a rendőrséget. A Pest Megyei Főügyészség szökés, elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a testvérpár letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik