Belföld

Tévedésből vertek össze egy tiszalúci férfit

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 33 éves férfi és egy 41 éves nő ellen aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés, magánlaksértés és garázdaság miatt.

A nő berúgott, majd a helyi söntésben összeveszett egy férfivel. Ez követően két alkalommal arcul ütötte a férfit. Az esetet elmondta a testvérének, megemlítve azt is, hogy elcsattant két pofon. Arról azonban elfelejtette tájékoztatni a fivérét, hogy nem a férfi, hanem ő volt az, aki pofozkodott.

Mivel a szintén ittas férfi azt hitte, hogy a nővérét pofozták meg, ezért elment a férfi lakásához, hogy elégtételt vegyen. Kopogtatott az ajtón, azonban mivel a sértett a szobában aludt, nem nyitotta ki, a férfi berúgta az ajtót és bement. Odament az ágyon fekvő férfihez és felelősségre vonta, hogy miért ütötte meg a nővérét, azonban a választ nem várta meg, hanem ököllel nekiesett.

Az elkövető ezután elfutott, a megvert férfi a közelben lakó rokonától kért segítséget. A kórházba vitt férfinak eltört orrcsontja, a szemürege és 8 napon túl gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. Az összevert férfi magánindítványt terjesztett elő magánlaksértés miatt.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért az elkövetőre, a nővel szemben pedig próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik