Belföld

Budaházy nagyon kiakadt

Nem finomkodik.

Budaházy György „közleményben” tudatta, mi a véleménye arról, hogy szerdán, a Partizán nevű vlog alapján szenzációhajhász cikkek születtek a balliberális sajtóban arról, mit gondol a Fidesz és a Mi Hazánk Mozgalom viszonyáról.

Szerinte két héttel a kapuvári előadása után a videóból kiollózták gondolatait, kiforgatták a szavait. Minden alapot nélkülöz, hogy a Mi Hazánk Mozgalmat Fidesz-kreálmánynak tartaná. „Baromságnak” nevezi, hogy „beismerte”, „elismerte”, hogy a Fidesz támogatja őket.

Kedves balfékek! A mondanivalóm összefüggéseiből kiemelt részletekkel való EP-választás utáni lejáratókampány-kreáló szánalmas erőlködésük bizony már eső után köpönyeg.

Elmagyarázza, azért sem „ismert be” semmit, mert nem is teheti, nem bennfentes „Mi Hazánk témában, csak a nyilvánosságban látottak alapján” formál véleményt. Ennek lényege pedig annyi, hogy

a Fidesznek is jól jön egy tőle jobbra álló párt, amit a Mi Hazánk megtestesít, ezért is ad neki médianyilvánosságot a kezdetek óta. Ennyi! De ebben semmi újdonság nincs senki számára, mert ez egyszerűen köztudomású dologként tapasztalható volt az elmúlt időkben. Ettől még a Mi Hazánk egy önálló pártképződmény.

Az más kérdés, hogy jelenleg a Mi Hazánk nem testesít meg többet annál, mint amennyi a Fidesznek kell. Ez sem feltétlenül nagy baj, noha, ha az ő elképzelése szerint hoztak volna létre egy új radikális pártot, az már most is több lehetne ennél. Budaházy ezzel a témát lezártnak tekinti, kér mindenkit, hogy

ne csámcsogjon rajta tovább, kiforgatva a szavaimat!

Budaházy szerint a Mi Hazánk a Fidesz koncepciója mentén működik
Szerinte ennél lehetne több is a párt, de az nem feltétlenül rossz, hogy közösek az érdekeik.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik