Belföld

Véres verekedéssel ért véget egy kártyacsata Hevesaranyoson

Heves Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat egy 24 éves fiatalemberrel szemben, aki baseball ütővel bántalmazta kártyapartnerét a kocsmában azért, mert azt gyanította róla, hogy csalt  a játékban.

A férfi tavaly március végén Hevesaranyoson a helyi italbolt udvarán pénzben kártyázott egy idősebb ismerősével, de veszített. Ettől annyira ideges lett, hogy csalással gyanúsította partnerét, majd rátámadt, mert az nem akarta visszaadni neki az elnyert összeget. A fiatalember előbb ismerőse arcába öntötte a sört, majd megpróbálta leütni egy székkel, miközben a saját fején is széttört egy sörösüveget. A vendéglősné hazaküldte a balhézó férfit.

A fiatalember a felszólítást követően távozott ugyan a helyszínről, de egy fából készült baseball ütőt lóbálva hamarosan visszatért. Az utcáról nyomban a pulthoz ment, ahol korábbi kártyapartnere egy ismerősével beszélgetett. A férfi mögéjük lépett, majd az ütővel hátulról leütötte a volt kártyapartnerét. A férfi még egyszer rácsapott a földre kerülő férfire, mellyel többszörös koponyacsont töréseket okozott.

A pultnál álló másik férfi megpróbált a leütött férfi védelmére kelni, de a begőzölt fiatalember őt is fejen ütötte. Ez a férfi is súlyos, nyolc napon túl gyógyuló koponyasérüléseket szenvedett.

A Heves Megyei Főügyészség végrehajtandó börtönt kért a férfira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik