Belföld

Bent fogták az elmegyógyintézetben a szekszárdi kislány gyilkosát

Mint arról korábban beszámoltunk, az unokahúga meggyilkolásával gyanúsított K. Dániel komoly mentális és pszichés problémákkal küzdött. A 19 éves férfi egy ígérettel elcsalta a patakhoz a hatéves kislányt, majd hat fejre mért ütéssel végzett vele. A történtek után megpróbált végezni magával, de nem sikerült neki. A bírósági meghallgatása során viszont már a nyelvét öltögette és belemosolygott a kamerába.

A kegyetlen fiatalembernek egy másik ügyben csütörtökön is jelenése lett volna a Szekszárdi Járásbíróságon. Ezúttal azért kellett volna megjelennie, mert amikor 2017 őszén jutalomból hazaengedték a javítóintézetből, akkor lopni ment.

Az előkészítő ülésre távmeghallgatással került, mert K. Dániel az elmeállapotának tartós megfigyelése céljából még mindig bent van az IMEI-ben van. A vádirat szerint enyhe fokú mentális retardációban és a kórosság mértékét el nem érő személyiségzavarban szenved.

Az eltávozás alatt lévő fiú az egyik reggel  átmászott egy szekszárdi ingatlan kerítésén, berúgta a ház bejárati ajtaját és bement az előszobába. El akarta lopni a sértett kabátjából a 20 ezer forint értékű telefonját, de pechjére pont otthon volt a mobil tulajdonosa. A fiú amikor meglátta, elmenekült. Az ajtó megrongálásával azonban így is 200 ezer forintos kárt okozott.

K. Dániel tagadta a bűncselekmény elkövetését, vallomása szerint nem is járt az ingatlan közelében.  Az ügyészség a vádat a sértett vallomásával kívánja bizonyítani, aki felismerte a házába betörő fiút.

A büntetőeljárás így nem nyert befejezést, tárgyalásra majd a vádlott elmeszakértői vizsgálatának lezárulta után fog sor kerülni.

Macskákat fejezett le hatéves unokahúga megölése előtt a szekszárdi gyilkos
A helyiek szerint már két nappal a gyilkosság előtt mondta, hogy meg fog ölni valakit.
Szakértők vizsgálják, hogy szexuálisan is bántalmazták-e a megölt szekszárdi kislányt
„Megölted a lányomat, utánad megyek a börtönbe” – mondta a hatéves kislány apja. Szétköltöztették a közös udvarban élő rokonokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik