Belföld

Toroczkai irtózik a Márki-Zay-féle politikusoktól

Szerinte a magyaroknak nincs szükségük az ilyen színtelen, szagtalan, értékek és elvek nélküli politikusokra

A Promenad.hu. szokatlan interjút készített a Mi Hazánk Mozgalom elnökével. A cikkhez hangfelvételeket csatoltak annak igazolására, hogy ez Toroczkai László véleménye. A vásárhelyi portálnak a Mi Hazánk Mozgalom elnöke azt mondta, Márki-Zay Péternek előbb városában kellene valamit felmutatni és utána foglalkozni országos politikával.

Szerinte rágalom, hogy ők a Fidesz szövetségesei lennének.

Ez csak a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke és „az egyesült balliberális tömb kommunikációs fogása”, mert

azon dolgoznak, hogy Magyarországon a félrevezetett magyar emberek csak a Fidesz és az egyesült balliberális tömb közül tudjanak választani.

Toroczkai szerint semmilyen változás nem lesz a gazdaságban, ha ez így marad, mert mindkét oldal a multinacionális cégeket támogatta a magyarokkal szemben.

Márki-Zay Péter és a többi balliberális politikus számára nem léteznek elvek, ezért számukra értelmezhetetlen a Mi Hazánk Mozgalom.

Ők egy harmadik pólust építenek, hiszen Hódmezővásárhely (Márki-Zay Péter és Lázár János városa) is áldozatul esett a két tömb harcának.

Látható, hogy Márki-Zay Péter polgármestersége óta semmi nem történt a városban. Semmi olyat nem látok, amire büszkék lehetnének a vásárhelyiek.

Ő az országos politikával csak azt követően kezdett foglalkozni, hogy Ásotthalmot rendbe tette, de Márki-Zay csak összevissza beszél.

Márki-Zay Péter szimbóluma az elvtelen politikusoknak, akiktől én irtózom. Ha valakikre nincs szüksége a magyar embereknek, akkor azok az ilyen színtelen, szagtalan, értékek és elvek nélküli politikusok, mint Márki-Zay Péter. Tehát abszolút elképzelhetetlen bármilyen együttműködés vele.

Toroczkai így reagált arra felvetésre, mit tenne, ha a polgármester arra kérné, a Mi Hazánk Mozgalom támogassa az őszi önkormányzati választáson.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik